Düzmahalle İlkokulu
DİKKAYA KÖYÜ DÜZ MEVKİİ DÜZ KÜME EVLERİ DUZMAHALLE ILKOKULU BLOK NO: 1 ÇAMLIHEMŞİN / RİZE

VİZYON

Öğrencilerimizi ilgi, eğilim ve yetenekleri doğrultusunda hayatlarını sürdürmelerini ve gelecek nesillere de aynı uygulamaları yaparak bireyler yetiştirmelerini sağlayan bir kurum olmak.

MİSYON

Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; ilgi, eğilim ve yetenekleri doğrultusunda eğiterek yapıcı yaratıcı problem çözebilen sosyal olaylara duyarlı özgüveni gelişmiş Atatürkçü demokratik bireyler olabilmeleri için gerekli eğitim öğretimi vermektir.

Öğretim Şekli :Tam gün

Tam gün

Derse başlama 08:30 Ders bitiş 14:30

ingilizce

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Çamlıhemşin ilçesi Dikkaya Köyündedir. bağlı bulunduğu ilçeye 5km; Rize iline 60km uzaklıktadır.

Dikkaya Köyü Çamlıhemşin Rize